Együttműködés

Együttműködési opciók:

  • Óradíjas együttműködés: Erre az együttműködésre akkor van lehetőség, amikor egy hosszútávú együttműködés előtt tesztelni szeretnéd a velem való közös munkát, vagy csak néha pár órára van szükséged egy profi marketingesre. Vagy egyszerűen csak 1 projektre keresel egy jó szakembert.
  • Mini csomag: Ezt a csomagot akkor érdemes választani, ha a cégnek nincs szüksége napi 8 órában egy marketinges közreműködésére. Ezzel a csomaggal egy szoros együttműködés alakul ki közöttem és az ügyfél között. A cég működése, annak piaci áttekintése, a konkurencia felmérése már ebben a csomagban is benne van, de a havi időráfordítás nem több mint 25 óra.
  • Standard csomag: A minicsomagban meghatározott alapokat stratégiai tervezéssel kiegészítve készítem el a cég teljes marketingkommunikációjára vonatkozó javaslatokat és a megvalósítást is kézben tartom. A havi időráfordítás nem több mint 40 óra.
  • Extracsomag: Hosszútávú és rövidtávú stratégia együttműködési tervet teszek le az asztalra. Érthetővé teszem a marketingproblémáidat, a piac (célpiac) problémáit beleértve a konkurencia elemzést is. Ebben a csomagban havi 50 óra időráfordítással lehet számolni.